20 januari 2010

More Danish


Naar mijn pols kijkend, zie ik mijn armband met trollbeads. Sinds 1976 ontwerpt de Deense Lise Aagaard deze prachtige kralen. Vanaf 2002 zijn er ook glazen trollbeads. Tegenwoordig zijn 20 onafhankelijke designers aan het bedrijf van Lise verbonden. Er zijn 400 verschillende beads van verschillende materialen. Maar in essentie zijn ze allemaal hetzelfde: inspirerend!

Twee jaar geleden stond de trollbead voor het eerst op mijn verjaardags-verlanglijstje. Ik vind het een mooie gedachte om van ieder kind een zelf uitgekozen trollbead aan mijn armband te dragen. Of een mooie bead die doet terugdenken aan een mooie gebeurtenis ....

2 opmerkingen:

  1. Hallo Saskia. Bedankt voor je berichtje en ik was ook wel nieuwsgierig naar jou blog. Leuke dingen heb je erop staan. Ik wist eerst niet wat er op de foto stond en opeens zag ik dat het een trollbead was.Apart gefotograffeerd. Wat zijn er toch veel mooie glaskralen te koop. Zelf heb ik een pandora armband en elke kraal heeft zijn eigen betekenis. Groetejes Rianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's, ik moest ook even kijkenwat het was.
    Het zijn erg mooie kralen en ik ben dol op deze armbanden!
    Groetjes Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Warm Winter Wishes
xx